Мир! Рід! Родовід!

golovnaБлизько місяця в закладах освіти області за ініціативи навчально-методичного центру психологічної служби та в рамках суспільного проекту «Будуємо культуру миру разом!» тривала інтерактивна гра «КВІТЧЕЛ» (квітка чеснот людини). Гра проходила під гаслом «Мир! Рід! Родовід!».

Основні задачі гри – це об’єднання усіх дітей України в прагненні до миру; докладання зусиль кожного у розбудові культури миру; процвітання сім’ї у нашій державі.

Активно включилися в гру дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади Охтирського, Сумського, Тростянецького, Буринського, Краснопільського, Конотопського, Шосткинського, Путивльського, Ямпільського районів, міст Ромни, Охтирка, Глухів, Суми.

Під час гри діти, батьки, педагоги створювали індивідуальні та сімейні квітки чеснот людини, ділилися ними один з одним, організовували виставки. Одна із таких виставок у період з 25 до 29 травня 2015 року була представлена у Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

А 1 червня під час святкування Міжнародного дня захисту дітей, Міжнародного дня батьків (святкується з 2012 року) до гри залучилися батьки і діти, що прийшли на свято до Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна.

Гра надихала на творчість. Кожна дитина, родина, клас, група, що залучилися до гри, придумували свій квітчел, тому що творчість дітей безмежна.

Зважаючи на це, пропонуємо продовжити гру під час літніх канікул в пришкільних та оздоровчих таборах. Нагадуємо основні правила та принципи гри:

1. Творчої активності – проведи один день без комп’ютера, створи квітку із 9 блакитних пелюсток, прояви фантазію. Напиши на кожній із пелюсток якості, які є, на твою думку, кращими якостями людини, заповни золотий центр, серцевину квітки (…доброта, повага, гідність, довіра, цілеспрямованість, співпраця, відповідальність, співчуття, вдячність…).

2. Діалогічності – розкажи про 9 чеснот, кращих якостей своєї сім’ї хоча б одній людині, вислухай інших.

3. Консолідації – об’єднуйся з іншими у справах доброти та миролюбства.

4. Доступу інформації – передавай інформацію у суспільстві про гру.

В незабудці не забудьте

Слова прочитати

Та на все своє життя

Їх запам’ятати.

В незабудці – не забудьте –

Слова дуже щирі.

Хай вони допомагають

Всім у нашім мирі.

Родина Тані Мельник (м. Ромни)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO