Рівний – рівному крокує по Сумщині!

IMG 20150519 115837 result19 травня 2015 року на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва з метою популяризації та формування навичок здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді навчально-методичним центром психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено ХІІІ обласний зліт учасників програми Міністерства освіти і науки України «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя».

Сумська область першою в Україні запровадила проведення обласних зльотів за програмою. Досвід упровадження програми засвідчив, що програма є найбільш ефективною серед інших профілактичних програм щодо формування відповідальної поведінки в учнівської молоді. У 2014-2015 навчальному році Програма упроваджується в 68 загальноосвітніх навчальних закладах та 10 професійно-технічних навчальних закладах області. Програмою охоплено 1600 учнів 7-11 класів.

У роботі ХІІІ обласного зльоту взяли участь тренери програми та учні з 17 районів та міст області, усього 49 осіб. Зліт проходив за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Рівний – рівному».

Учасники зльоту проаналізували основні засади програми, визначили роль підлітків у вирішенні актуальних проблем сьогодення. Значну увагу приділено обговоренню цінностей, на формування яких спрямована програма, зокрема таких, як здоров’я та сім’я.

Центральним моментом зльоту стало створення Квітчелів (квітки чеснот людини). Кожен учасник створив власний квітчел як символ миру та об’єднання сім’ї. А на закінчення зльоту учасники об’єднали свої квітки, щоб підтримати генофонд людяності своєї держави!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO