Виїзні курси у Путивлі

 resultВідповідно до плану роботи КЗ Сумський ОІППО з 16 по 20 лютого 2015 року у м. Путивль на базі навчальних закладів міста проведена екзаменаційна сесія виїзних курсів підвищення кваліфікації директорів загальноосвітніх навчальних закладів. Навчальні заняття відбувалися згідно розкладу та навчально-тематичних планів.

Під час проведення конференції з обміну досвідом роботи «Особливості управління навчальним закладом в умовах реформування освіти» директори мали змогу обговорити актуальні питання організації навчально-виховного процесу та управлінської діяльності у навчальному закладі, висловити власне ставлення до сучасних освітянських проблем. На актуальності зазначеної проблеми наголосила старший викладач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Перлик В.В.

Особлива увага слухачів була привернута до застосування соціального проектування та інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності. Луценко С.М., к. держ. упр, доцент кафедри державного управління та педагогічного менеджменту, визначила пріоритетні напрямки застосування ІКТ в діяльності сучасного керівника навчального закладу та допомогла директорам зорієнтуватись у просторі інформаційно-комунікаційних технологій. Так, при роботі за комп’ютерами керівники закладів не лише ознайомились з можливостями використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності, але й змогли підвищити власний рівень застосування інформаційно-комунікаційних навичок на практиці.

У своїх відгуках про курси слухачі висловлюють вдячність викладачам КЗ Сумський ОІППО: старшому викладачу кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Перлик В.В., куратору групи, кандидату наук з державного управління, доценту кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Луценко С.М., кандидату філософських наук, доценту кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Жуку М.В., кандидату психологічних наук, доценту кафедри психології Вознюк А.В. за теоретично-практичну спрямованість курсів. Відзначаючи переваги виїзних курсів директори загальноосвітніх навчальних закладів висловили побажання щодо збільшення кількості практичних занять на відпрацювання навичок управлінської діяльності.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO