Щоденник олімпіад. День десятий. Олімпіада з екології

на головну result3-4 лютого 2015 року на базі Сумського ОІППО відбувся ІІІ (обласний етап) Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.

У змаганнях взяли участь 26 учнів, серед них 10 учнів 10 класу, 16 – 11 класу.

Олімпіада з екології складалась з двох турів: теоретичного та практичного. Практичний тур – постерна сесія (захист проектів).

За результатами виконаних завдань олімпіади з екології визначено 13 переможців: 10 клас – 5 переможців, 11 клас – 8 переможців.

Найкращий результат показали учні м. Конотопа (2 учасники здобули 2 дипломи переможців, у тому числі І та ІІІ місця), Середино-Будського району (з 2 учасників – 2 переможці).

По одному призовому місцю отримали учні Охтирського (І місце), Кролевецького, Недригайлівського, Буринського, Сумського районів та міст: Суми, Глухів, Ромни, Шостка.

Не брали участь в олімпіаді команди Білопільського, Путивльського, Роменського, Шосткінського районів; Сумської обласної гімназії-інтернат для талановитих та творчо-обдарованих дітей; Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка та Державних професійно-технічних навчальних закладів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO