Обласний семінар для вчителів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі

golВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 29 квітня 2024 року для вчителів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі реалізовано обласний семінар «Особливості впровадження інтегрованих курсів та навчальних предметів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

У ході роботи обласного семінару Верба О.В., методист соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі, біології навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу вчителів на організаційних та методичних аспектах впровадження інтегрованого курсу та навчальних предметів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі; ознайомила з модельними навчальними програмами освітньої галузі «Соціальна і здоров’язбережувальна» для 7 класу та їх навчально-методичним забезпеченням.

Під час проведення заходу Густєй Т.П., учитель біології, основ здоров’я та інтегрованого курсу «Здоров'я, безпека та добробут» Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми, продемонструвала ефективні методики впровадження інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» за модельною навчальною програмою авторського колективу О. Шиян, В. Дяків та ін.

Княгницька В.М., учитель основ здоров’я та інформатики Комунальної організації (установа, заклад) «Шосткинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Шосткинської міської ради Сумської області», поділиться власним досвідом роботи щодо шляхів активізації пізнавальної діяльності та формуванні позитивної мотивації учнів до вивчення основ здоров’я, здоров’я безпеки та добробуту за підручником авторського колективу Т. Воронцової, В. Пономаренко та ін.

Дяків В.Г., учитель основ здоров'я та інтегрованого курсу «Здоров'я, безпека та добробут» Заліщицької державної гімназії Тернопільської області, заслужений вчитель України, розкрив питання компетентісного підходу під час навчання інтегрованому курсу «Здоров’я, безпека та добробут» у 7 класі.

Батура Ю.О., учитель хімії та біології Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради, поділилася досвідом роботи з використання онлайн-технологій змішаного навчання під час вивчення предметів та інтегрованих курсів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі.

Успенська В.М., доцент кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, регіональний координатор соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі в Сумській області висвітлила питання щодо шляхів й умов професійного зростання вчителя здоров'язбережувальних предметів і курсів.

За результатами обласного семінару вчителям соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі надано методичні рекомендації щодо особливостей впровадження інтегрованих курсів та навчальних предметів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO