КУРСИ ЗА ВИБОРОМ «ВНУТРІШНЯ СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: КОМПОНЕНТИ ТА АЛГОРИТМ РОЗБУДОВИ»

golОднією із функцій  сучасного керівника є забезпечення управління якістю освітньої діяльності та володіння професійною компетентністю щодо організації діяльності закладу освіти на засадах зовнішньої системи забезпечення якості освіти.

Відповідно до плану роботи інституту щодо підвищення кваліфікації керівних кадрів на 2024 рік з 22 по 24 квітня 2024 року в режимі онлайн на базі КЗ СОІППО проведено курси за вибором «Внутрішня система забезпечення якості освіти в закладі загальної середньої освіти: компоненти та алгоритм розбудови» для директорів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти у кількості 22 слухачів. Розробником освітньої програми, навчально-тематичного плану та модератором курсів виступила Вікторія ПЕРЛИК, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту. 

Протягом 3 днів слухачі мали можливість ознайомитись з трьома модулями освітньої програми, зокрема: нормативно-правовим забезпеченням якості освіти, напрямами вивчення внутрішньої системи забезпеченням якості освіти, методикою оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти.

Інформаційна (автоматизована) система зовнішнього оцінювання і самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладах освіти «EvaluEd» була представлена у презентації; практичне її застосування було висвітлене слухачами курсів, представниками закладів освіти, які проходили самооцінювання за цією системою. Чітко та злагоджено була побудована командна взаємодія між слухачами курсів під час виконання завдань, що були представлені  груповими проєктами за підсумками навчання.

Своїми враженнями від змісту курсів слухачі поділилися у каналі «Підсумкове заняття». Зокрема, зазначено актуальну тематику, змістовні презентації модератора курсів з урахуванням специфіки управлінської діяльності сучасного керівника закладу загальної середньої освіти. Наголошено на практичному використанні одержаних знань у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти, на невимушену атмосферу та психологічний комфортний стан під час проведення курсів, серед іншого слова подяки модератору курсів та наступні  рядки: «Дякуємо за курси «Внутрішня Система Забезпечення Якості Освіти»! Все було: В-вишукано; С-систематизовано; З-змістовно; Я-яскраво; О‑організовано!».   

Запрошуємо директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти до подальшої співпраці!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO