МАЙСТЕР-КЛАС «ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ У СУЧАСНОМУ СВІТІ: ВИКЛИКИ ТА ПОШУК РІШЕНЬ»

01У рамках роботи наукового гуртка «Лідерство та менеджмент» кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ СОІППО 26 березня 2024 року відбувся захоплюючий та продуктивний майстер-клас «Педагогічна діяльність у сучасному світі: виклики та пошук рішень». Майстер-клас провела Осьмук Наталія Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. Під її керівництвом учасники занурились у пошуки рішень сучасних викликів у галузі освіти.

Учасники майстер-класу досліджували особливості сучасного світу через призму таких моделей, як SPOD, VUKA та BANI та їх вплив на професійну діяльність педагогів. Активно обговорювалися питання як адаптувати освітній процес до умов середовища, що швидко змінюються та які підходи можна застосувати для успішної роботи в умовах сучасного світу.

Особливий акцент був зроблений на пошуку відповідей на питання «Як жити людині в сучасному світі BANI». Учасники змогли знайти цінні підходи та ідеї, які допоможуть адаптуватися до постійних змін у суспільстві та досягати успіху.

Одним з найцікавіших елементів майстер-класу стала авторська технологія Hedgehog, яка була використана протягом всієї роботи під час заходу. Ця технологія дозволяє систематизувати думки, вирішувати складні завдання та розробляти нові підходи до педагогічної діяльності.

Учасники майстер-класу отримали цінні знання та інструменти, які допоможуть їм ефективно працювати у сучасному освітньому середовищі та розвивати «мислення зростання».

Магістранти, члени гуртка «Лідерство та менеджмент» не залишились байдужими до цього заходу. Майстер-клас «Педагогічна діяльність у сучасному світі» став важливою подією для всіх, хто цікавиться сучасними тенденціями у галузі освіти та лідерства.

Ініціатор заходу, керівник наукового гуртка Гузенко Оксана Вікторівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту висловлює щирі слова вдячності усім учасникам за активну участь та зацікавленість у темі. Також вона від щирого серця вдячна Наталії Григорівні Осьмук за проведення цього заходу та за надання цінного інсайту та професійної експертизи у сфері педагогіки. Її внесок був надзвичайно важливим для успішної реалізації майстер-класу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO