НАВЧАННЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ З ОРГАНІЗАЦІЇ НОВОГО ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ: СЕСІЯ І

golovna

Для підготовки керівників закладів загальної середньої освіти з реалізації цілей Програми реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 2 квітня 2024 року було проведено першу сесію методичного семінару-тренінгу з підвищення рівня їх управлінської спроможності з питань організації харчування. Участь у заході взяли 270 директорів та їх заступників закладів загальної середньої освіти.

Спікери першого заходу методичного семінару-тренінгу підняли питання  організаційної діяльності на реалізацію нормативних актів щодо шкільного харчування.

Світлана БИРЧЕНКО, начальник управління дошкільної, загальної середньої, інклюзивної, позашкільної освіти, виховної роботи, цифрової трансформації та впровадження інформаційних технологій Департаменту освіти і науки Сумської ОДА зосередила увагу на управлінських аспектах реалізації заходів Програми реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в закладах загальної середньої освіти Сумської області.

Валентина ФРОЛОВА, головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області виступила з лекцією «Вимоги до облаштування харчоблоку шкільної їдальні, робочих місць. Норми та основні вимоги до харчування. Складання шкільного меню».

Наталія САМОЙЛЕНКО, кандидат педагогічних наук,  директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області у своєму виступі зосередила увагу на професійному супроводі та підтримці центрів підвищення кваліфікації кухарів в кулінарних хабах на базі закладів  професійної (професійно-технічної) освіти.

Модерацію заходу здійснювала Валентина УСПЕНСЬКА, кандидат педагогічних наук, доцент, керівник лабораторії здоров’яспрямованої освіти Сумського ОІППО. Означена лабораторія здійснює науково-методичний і навчальний супровід освітніх питань з реформування системи шкільного харчування та є виконавцем програми методичного семінару-тренінгу.

Наступні дві сесії методичного семінару-тренінгу для керівників закладів загальної середньої освіти з підвищення рівня їх управлінської спроможності з питань організації харчування відбудуться 9 та 16 квітня 2024 року.

Переглянути відеозапис заходу можна тут Відео_Харчув_І сесія_02.04.2024.mp4


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO