ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР: НМТ-2024 З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

golovВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 26 лютого 2024 року для вчителів української мови та літератури було реалізовано методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ – 2024 з української мови та літератури: організаційно-практичний аспект».

У ході роботи обласного семінару Третьякова О.В., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу учасників заходу на організаційно-методичних аспектах проведення НМТ з української мови.

Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, здійснила аналіз результативності складання НМТ-2023 з української мови.

У ході роботи семінару, досвідом роботи щодо підготовки учнів до НМТ з української мови та літератури поділилися:

Соларьова  Н.О., учитель української мови та літератури Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 27 м. Суми, яка ознайомила учасників семінару з практичними аспектами підготовки учнів до національного мультипредметного тесту з української літератури у 2024 році;

Плужник Ю.В., учитель української мови та літератури Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. В.Стрельченка м. Суми, висвітлила власний досвід  щодо виконання завдань з фрагментами простих та складних речень, подібних за синтаксичним значенням;    

Сергієнко Н.В., учитель української мови і літератури Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 15 Сумської міської ради, зосередила увагу на  типових помилках при вживанні дієприкметників і дієприслівників та способах їх уникнення;

Зарецька О.О., учитель української мови та літератури Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-III ступенів № 29 м. Суми Сумської області, акцентувала увагу на принципах наголошування та проблемних випадках щодо його використання. 

За результатами обласного семінару вчителям української мови та літератури надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ – 2024 з української мови.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO