ТВОРЧО ЗВІТУЄМО

golovnaТворчий звіт практичного психолога в рамках атестації є результатом роздумів, навчання, напрацювань, кропіткої праці в наданні психологічної підтримки учасникам освітнього процесу і власного професійного зростання.

Відповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 7 лютого 2024 року відбулися творчі звіти практичних психологів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей, що атестуються у 2024 році на встановлення чи підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

Практичний психолог ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» Ольга ОСТРІВНА презентувала досвід роботи з теми «Роль психологічної служби закладу професійної (професійно-технічної) освіти у створенні позитивного соціально-психологічного клімату в учнівському середовищі». Цей досвід був представлений у 2022 році на Тринадцятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та удостоєний золотої медалі. Актуальність досвіду обумовлена тим, що достатній рівень сприятливості психологічного клімату освітнього середовища закладу освіти забезпечує емоційне благополуччя як педагогів, так і здобувачів освіти і впливає на мотивацію навчання, психологічний стан учнів і є індикатором їх успішності, сприяє збереженню психічного здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Одна із найважливіших умов психологічного благополуччя в непростих умовах сьогодення – це здатність особистості відносно добре справлятися з важкими ситуаціями та вміння відновлювати власну ресурсність, емоційний стан. Досвід роботи щодо формування психологічної стійкості учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану представила практичний психолог  Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний ліцей спортивного профілю «Барса» Людмила  КОВАЛЬОВА.

 Власним досвідом з питань збереження психічного здоров’я особистості в контексті реалій сьогодення учасників зустрічі ознайомила практичний психолог державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопське вище професійне училище» Катерина ХРОКАЛО.  

Кожне творче надбання, що було презентовано в рамках атестації спеціалістів психологічної служби, відобразило високий рівень професіоналізму, творчості практичних психологів та викликало зацікавлення, інтерес учасників заходу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO