НАРАДА-НАВЧАННЯ УЧАСНИКІВ ДРУГОГО (ФІНАЛЬНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2024»

golovna01.02.2024 Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти реалізовано (на виконання пп. 3.1 наказу Департаменту освіти і науки Сумської державної адміністрації від 25.12.2024 № 540-ОД «Про підсумки першого (відбіркового) етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024») нараду-навчання для учасників другого (фінального) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

До учасників конкурсу, із мотиваційним меседжем, звернулася Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, яка акцентувала увагу на організаційних особливостях проведення конкурсу та реалізувала міні-лекторій на тему «Науково-педагогічні акценти: методологія, методика».

Після загальної наради, учасники конкурсу долучилися до тематичних навчань за локаціями: «Українська мова та література», «Географія», «Фізика», «Образотворче мистецтво», під час участі у яких отримали інформацію від членів журі щодо змістової складової, особливостей проведення конкурсних випробувань: «Урок», «Дослідження», «Аналіз поетичного твору», «Фізичний експеримент», «Практична робота», «Майстерка», «Я так роблю».

На часі – налаштування учителів на результативну участь у другому (фінальному) етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO