ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ «ШКОЛИ МОЛОДОГО СПЕЦІАЛІСТА ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ»

ggВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 31 січня 2024 року відбулася чергова зустріч у рамках «Школи молодого спеціаліста психологічної служби». Зустріч об’єднала 100 практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти, чий стаж роботи становить до 3-х років.

Модератор зустрічі, Ірина МАРУХИНА, завідувач центру, зауважила, що психологічне консультування як вид роботи викликає чи не найбільше запитань серед спеціалістів психологічної служби. Це обумовлено особливостями педагогів, батьків, дітей як об’єктів консультування, рівнем сформованості консультативних навичок у спеціалістів. З огляду на це, учасники мали змогу визначити основне завдання психологічного консультування в закладі освіти, проаналізувати його особливості, розглянути етапи інтерв’ю як основного інструменту психологічного консультування, познайомитися з позиціями консультанта під час консультування.

Світлана ГАВРИЛЕНКО, методист центру, акцентувала увагу присутніх на особливостях оформлення протоколів індивідуальної психологічної та соціально-педагогічної консультацій, зокрема у частині правильного формулювання запиту, проблеми, опису змісту проведеної роботи.

Наприкінці зустрічі практичні психологи, соціальні педагоги в режимі «питання – відповідь» мали змогу отримати відповіді на найбільш актуальні питання, пов’язані з консультуванням як одним із видів психологічної допомоги. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO