ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ЕКОНОМІКИ

golovna30 січня 2024 року відбувся (у дистанційному форматі) ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

На початку змагань, із мотиваційними словами до учасників олімпіади звернулася Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, член організаційного комітету ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 н.р., наголосивши на особистій відповідальності, дотриманні умов проведення, важливості участі в інтелектуальному змаганні.

Привітав учасників олімпіади Петрушенко Ю.М., завідуючий кафедри міжнародних економічних відносин Сумського державного університету, доктор економічних наук, професор, голова журі.

З організаційно-технічними особливостями проведення олімпіади ознайомив Попов В.Д., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, секретар журі.

Завдання олімпіади розраховані на виявлення знань основних понять мікроекономіки, розуміння закономірностей економічної поведінки виробника, а також практичних умінь розв’язання задач з теми «Виробництво та його фактори».

За результатами змагань визначено 1 призове місце.

Протокол результатів ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO