ПІДБИТО ПІДСУМКИ ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У НОВІЙ ШКОЛІ»

golovnaЗ метою виявлення та поширення кращого досвіду, оптимізації інноваційної діяльності працівників психологічної служби, підвищення професійної компетентності, якості програм, реалізації творчого потенціалу, престижності професії практичних психологів та соціальних педагогів в Україні з 2018 року запроваджено Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

У 2023/2024 навчальному році конкурс проводився в номінації «Корекційно-розвиткові програми». До участі в І (зональному) етапі долучилися 37 практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти 17 територіальних громад.

За підсумками І етапу для участі у ІІ (обласному) етапі конкурсу було заявлено 13 програм: із них 10 програм представлено практичними психологами, 3 – соціальними педагогами. Усі заявлені програми спрямовано на вирішення актуальних завдань діяльності спеціалістів психологічної служби: корекцію та розвиток  когнітивної, емоційно-вольової сфер, поведінки.

Рішенням фахового журі переможцями конкурсу визначено:

Номінація «Практичні психологи»

І місце:

Головач Ірина Анатоліївна, практичний психолог Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6, м. Суми Сумської області (програма «Знаю. Вмію. Розумію. Можу»)

ІІ місце:

Габенко Людмила Іванівна, практичний психолог Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 1 Глухівської міської ради (програма «Розвиток через рух»)

ІІІ місце:

Топчій Олена Петрівна, практичний психолог Дубовицького ліцею Кролевецької міської ради  (програма «Розвиток пізнавальних процесів та сенсомоторики у першокласників, які мають труднощі в адаптації»)  

Номінація «Соціальні педагоги»

ІІІ місце:

Логвиненко Аліна Сергіївна, соціальний педагог Заводського ліцею Кириківської селищної ради (програма «Стрес долаємо, стабільність емоційну не втрачаємо»)

Вітаємо переможців та зичимо творчих успіхів!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO