ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ФІЗИКИ

nagolovnu24 січня 2024 року, у дистанційному форматі, відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

На початку змагань, із мотиваційними словами до учнів-учасників олімпіади звернулася Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, член організаційного комітету ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 н.р., наголосивши на особистій відповідальності, академічній доброчесності, дотриманні умов проведення та участі в інтелектуальних змаганнях.

Окрім того, учасників олімпіадних змагань привітав Нефедченко В.Ф., доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету, кандидат фізико-математичних наук, голова журі.

Із особливостями організації проведення олімпіади учасників ознайомила Метейко А.В., методист природничої освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, член організаційного комітету.

ІІІ етап олімпіади з фізики складався з двох турів: теоретичного та експериментального. У теоретичному турі учасникам було запропоновано завдання, виконання яких потребувало застосування основних законів фізики, розуміння фізичних процесів, що мають наукове підтвердження, а також відбуваються у навколишньому світі. Під час експериментального туру учасники мали провести уявний експеримент та запропонувати можливі варіанти вирішення запропонованих фізичних завдань.

Конкурсні завдання здобувачі освіти виконували дистанційно (на місцях) із відеоспостереженням. Попри дію правового режиму воєнного стану та напруженої безпекової ситуації в країні, і Сумській області зокрема, конкурсні завдання виконували учні з 14 територіальних громад.

В інтелектуальних змаганнях з фізики взяло участь 22 учня, із них: 8 класу – 5 учнів, 9 класу – 8 учнів, 10 класу – 3 учні, 11 класу – 6 учнів.

За результатами виконаних завдань олімпіади з фізики визначено 6 переможців: 8 клас – 2 учні, 9 клас – 4 учні, 10 клас – 1 учень, 11 клас – 3 учні.

Найкращі результати мають учасники команди Сумської міської ради (4 учасника – 4 переможця).

Вітаємо учнів, які вибороли призові місця, та вчителів, які їх підготували!

Протоколи результатів ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO