ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА

golovna23 січня 2024 року, у дистанційному форматі,  відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

На початку змагань, із мотиваційними словами до учнів-учасників олімпіад звернулася Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, член організаційного комітету ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 н.р., наголосивши на особистій відповідальності та дотриманні умов проведення, участі в інтелектуальних змаганнях.

Окрім того, учасників олімпіадних змагань привітав Роговенко О.В., декан юридичного факультету Сумського національного аграрного університету, кандидат юридичних наук, доцент, голова журі.

Організаційно-технічні особливості учасниками були опрацьовані спільно  з Третьяковою О.В., методистом навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, секретарем журі.

Запропоновані завдання з правознавства для учасників олімпіади були спрямовані на визначення рівня  сформованості в учнів правової компетентності, а саме: здатності аналізувати та систематизувати інформацію правового змісту; визначати та застосовувати правові поняття, терміни;  висловлювати власні судження, оперуючи такими категоріями, як: право, демократія, свобода, обов’язок,  права людини, права дитини.

Під час виконання завдань із правознавства учасники олімпіади показали знання з теорії держави і права, основ конституційного, цивільного, сімейного та кримінального права.

В інтелектуальних змаганнях з правознавства взяли участь учні з 10 територіальних громад, зокрема: 9 класу – 10 учнів, 10 класу – 2 учні, 11 класу –  2 учні. 

За результатами виконаних завдань олімпіади з правознавства визначено 7 переможців: 9 клас –  5 учнів, 10 клас – 1 учень, 11 клас –  1 учень.

Протоколи результатів ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO