НАРАДА З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ДО ПРОВЕДЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ У 2024 РОЦІ

головну18 грудня у приміщенні Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, за участі директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренко О.Л., відбулася нарада з питань підготовки до проведення національного мультипредметного тесту в Сумській області у 2024 році у zoom форматі.

Нарада об’єднала представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, керівників закладів фахової передвищої, вищої освіти, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, координаторів з питань проведення освітніх оцінювань закладів освіти, відповідальних та помічників відповідальних за тимчасові екзаменаційні центри.

Сидоренко О.Л. акцентував на збільшенні кількості учасників у 2024 році, забезпеченні центрів додатковою комп’ютерною технікою та організації пунктів тестування в укриттях.

Заступник директора Харківського РЦОЯО Русанова Н.О. прокоментувала особливості процедури проведення національного мультипредметного тесту у захисних спорудах, детально зупинившись на оформленні робочих місць учасників в укриттях.

Про стан готовності до проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році інформували керівники закладів освітою, відповідальні за екзаменаційні центри.

За підсумками наради було поставлено завдання посилити подальшу роботу щодо доукомплектування тимчасових екзаменаційних центрів необхідною кількістю комп’ютерної техніки та облаштування укриттів для якісного та безпечного проведення вступних випробувань у 2024 році. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO