ІІІ ЕТАП ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

golovna18 грудня 2023 року  в  містах, районах, територіальних громадах Сумської області відбувся ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (наказ Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 06.12.2023 № 501-ОД «Про проведення ІІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році»).

Метою конкурсу є сприяння підвищенню рівня загальної мовної культури учнів; виховання у них почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю; вшанування літературної спадщини Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

У ІІІ етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка взяли участь 92 учні, які вибороли перші місця в ІІ етапі, з 26 територіальних громад.

Для написання робіт конкурсантам було запропоновано творчі завдання, пов'язані з життям і творчістю видатного українського поета, художника, драматурга, основоположника сучасника української літературної мови Тараса Григоровича Шевченка.

Згідно з законодавством України в частині дотримання заходів безпеки, пов'язаних із запровадження правового режиму воєнного стану, ІІІ етап відбувся в дистанційному режимі.

На часі – робота журі з перевірки конкурсних робіт учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO