ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

gol2Відповідно до графіка проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році, розробленого Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, 03 грудня 2023 року у районах (містах, ТГ) Сумської області відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики синхронно з іншими областями України, за єдиними завданнями.

Комплект завдань з інформатики для учнів 8-11 класів складався з 8 завдань різних рівнів складності, розроблений Ципко А.В., головою громадської організації «Федерація олімпіадного програмування», із використанням серверу автоматичної перевірки олімпіадних робіт Е-olymp.

Олімпіадні завдання з інформатики були спрямовані, як на розуміння учнями реалізації алгоритму їх розв’язку мовою програмування, так і на сформованість в учнів предметної (інформатичної) компетентності.

Попри дію правового режиму воєнного стану та напруженої безпекової ситуації в країні, й Сумській області зокрема, олімпіадні завдання виконували учні з 11 територіальних громад. В олімпіадних змаганнях не брали участь учні з 40 територіальних громад.

Переможцям ІІ етапу бажаємо успіхів у подальших змаганнях!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO