Освітній форум «ДОШКІЛЛЯ СУМЩИНИ: ВИКЛИКИ, ДОСВІД, ІННОВАЦІЇ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, 30 листопада відбувся урочистий захід з нагоди обласного Дня дошкілля, проведеного у форматі освітнього форуму «Дошкілля сумщини: виклики, досвід, інновації», що зібрав представників дошкільної освіти Сумської області у кількості 146 осіб.

З вітальним словом до педагогічної спільноти звернувся: Артюх В.М., голова Сумської обласної державної адміністрації – керівник обласної військової адміністрації, який відмітив важливу роль педагогів у реалізації складних завдань дошкільної освіти в умовах воєнного стану та висловив подяку педагогічному загалу за внесок у збереження світу дитинства.

До вітального слова приєдналися: Товстуха К.О., заступник голови Сумської обласної ради; Дрозденко О.О., начальник Сумської міської військової адміністрації; Безпалюк А.О., представник дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), координатор освітніх програм. Поважні гості привітали представників дошкільної освіти з Днем дошкілля, побажали успіхів у нелегкій, але надзвичайно почесній професійній діяльності.

Омельяненко Н.В., голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», у вітальній промові зазначила роль та значимість дошкільної освіти в реаліях сьогодення, та виконала приємну місію, вручивши дипломи переможцям Всеукраїнського фестивалю кращих практик «Сучасне дошкілля під  крилами захисту».

Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, привітала педагогів-дошкільників, зазначила, що дошкільна освіта була і є невід’ємною складовою системи освіти України, стартовою платформою особистісного цілісного розвитку дитини. Також зазначила, що попри виклики, пов’язані з війною, заклади дошкільної освіти області спрямовують свою діяльність на створення та забезпечення здорового, безпечного, комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу.

У ході проведення урочистої частини, кращих представників дошкільної освітньої галузі області нагороджено почесними грамотами, подяками Сумської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації, Сумської обласної ради, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Нікітін Ю.О., ректор; Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та  професійного розвитку.

У ході освітнього форуму учасники мали можливість ознайомитися з найкращими прогресивними практиками та інноваціями дошкільної освіти Сумщини, брати участь в музичному інтенсиві, майстерках, активностях психосоціальної підтримки та відновлення.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO