ГРИЦАЙ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ

foto  gritsajПроректор з наукової роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент. Відмінник народної освіти України.

Працює на посаді з листопада 2015 року.

За фахом – учитель фізики та математики, економіст по фінансовій роботі.

Педагогічну кар’єру розпочинав із вчителювання в Полтавській загальноосвітній школі, затим – викладання інформатики та математики в професійно-технічному училищі. Працював викладачем суспільних дисциплін у Лебединському педагогічному училищі, помічником ректора, викладачем Української академії банківської справи НБУ, доцентом кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Має досвід роботи в державних органах влади.

Друковані праці та авторські напрацювання.

У 2009 році захистив кандидатську дисертацію на тему: «Формування політичної культури майбутнього вчителя в навчально-виховному процесі вищого педагогічного навчального закладу». Загалом має понад 20 наукових та науково-методичних робіт, з яких 2 навчально-методичні видання: «Вимірювання та статистика у галузі «Фізична культура і спорт» (2011), «Методологія науковий досліджень у діяльності вчителя фізичної культури» (2011). Є співавтором навчально-методичного посібника «Модульна технологія загально правової підготовки студентів» (2008).

Коло професійних та наукових інтересів

Теоретичні основи та практичне втілення соціологічних досліджень у галузі освіти. Участь у міжнародних та всеукраїнських наукових конференціях та семінарах, тренінгах. Членство в складі журі Всеукраїнських учнівських олімпіад та наглядової ради відділення МАН України. Науковий консультант Сумського відділення Малої Академії Наук.

Віце-президент федерації волейболу Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO