ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДО ДНЯ МЕТОДИСТА

golovnaУ переддень свята – Дня методиста та з нагоди початку нового 2023-2024 навчального року, пролонгуючи методичну традицію відкритості, 01.09.2023 у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проведено відкриту лекцію «Інноваційні та традиційні форми методичної роботи, презентації дидактичних напрацювань педагогів у сучасних умовах інформаційно-трансформаційного середовища» (лектор – Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, д.пед.н., проф.) для методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Окрім відкритої лекції, педагогічним працівникам до перегляду надано тематичну презентацію Удовиченко І.В. – «Творчість та креативність».

Інформування методистів відділу було прикрашено святковими привітаннями Нікітіна Ю.О., ректора Сумського ОІППО, д.істор.н., проф.; Перлик В.В., голови профспілкового комітету первинної профспілкової організації Сумського ОІППО, − з нагоди початку 2023-2024 навчального року та Дня методиста.

 Ректор Сумського ОІППО, д.істор.н., проф. Нікітін Ю.О. за результатами якісної, ефективної роботи та з нагоди свята – Дня методиста, відзначив Грамотами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти: проректора з науково-педагогічної та методичної роботи, д.пед.н., проф. Удовиченко І.В. та працівників навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку: Сердюк О.П., завідувача відділу; Метейко А.В., методиста природничої освітньої галузі; Кісільову М.В., методиста соціальної та здоров'язбережувальної освітньої галузі; Третьякову О.В., методиста громадянської та історичної освітньої галузі.

За результатами інформування методисти отримали методичні кейси для роботи.

Інформаційне збагачення – інвестиції у майбутнє!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO