Привітання науково-педагогічних працівників за багаторічну сумлінну працю

02КЗ Сумський ОІППО має потужний колектив науково-педагогічних, методичних працівників, які присвятили своє професійне життя служінню освітній галузі та системі післядипломної  освіти в цілому.

На засіданні вченої ради КЗ СОІППО 31.08.2023 року відбулися урочистості з нагоди вшанування науково-педагогічних працівників за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у впровадження сучасних методів навчання у системі підвищення кваліфікації та перепідготовки здобувачів освіти. Зокрема, протягом 37 років на освітянській ниві розбудови дошкільної освіти працювали Ірина ЦИМЕРМАН, старший викладач кафедри теорії та методики змісту освіти КЗ СОІППО та Михайло ЖУК, кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри соціально-гуманітарної освіти, який присвятив роботі в інституті 26 років своєї трудової діяльності.

З вітальним словом до присутніх звернувся Юрій НІКІТІН, ректор КЗ СОІППО, доктор історичних наук, професор, який вручив грамоти та подякував за особистий внесок у розбудову післядипломної освіти.

До вітальних слів долучилася Вікторія ПЕРЛИК, голова профспілкового комітету первинної профспілкової організації, яка подякувала Ірині ЦИМЕРМАН та Михайлу ЖУКУ за професіоналізм, компетентність і людяність, які були їм притаманні протягом роботи в інституті та побажала подальших успіхів у житті, миру та перемоги.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO