УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНІЙ ВЕСНЯНІЙ АКАДЕМІЧНІЙ ШКОЛІ BASS-2023 «ФОРМУВАННЯ СТІЙКОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ, ПРАВОВОЇ ТА ОСВІТНЬОЇ СИСТЕМ В УМОВАХ СУСПІЛЬНИХ КРИЗ»

nagolovnuЗ 14 по 18 травня 2023 року в Тернополі відбулася Весняна академічна школа BASS‑2023. Організаторами виступили «Україно-американська асоціація працівників вищої школи» та Західноукраїнський національний університет.

У заході взяли участь ректор Західноукраїнського національного університету Андрій КРИСОВАТИЙ, проректор з науково-педагогічної роботи Оксана ДЕСЯТНЮК, ректор Нідерландської Бізнес-академії Ян ВАН ЗВІТЕН, віце-президент Україно-американської асоціації працівників вищої школи Олена СЕЙТЦ, президент Європейської економічної палати Eurochambres Крістоф ЛЯЙТЛ.

Слухачі програми працювали упродовж 5-ти днів: дискутували, презентували доповіді, покращували навички міжкультурної комунікації, переймали досвід науковців передових університетів Австрії, Німеччини та України. Учасники Весняної академічної школи BASS-2023 у колі професіоналів розглядали провідні глобальні концепції, моделі та інструменти забезпечення стійкості соціально-економічних, правових та освітніх систем в контексті суспільних криз, познайомились з міжнародними фахівцями в галузі економіки, права, освіти та дипломатії.

Доцент кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ СОІППО, кандидат філософських наук, доцент Михайло ЖУК 16 травня 2023 року провів авторську сесію  «Українська освіта у вимірі 4.0+: виклики воєнного стану та перспектив плану Маршала для України».

Обговорювали різні теми, зокрема післявоєнне відновлення України, стратегію відбудови та розвитку нашої країни, академічні програми мобільності, виклики, які постають перед освітою в умовах воєнного стану, сучасні педагогічні програми та можливості, які використовуються в країнах Європи й можуть бути адаптованими для українських реалій, парадигму формування української освіти, правові рішення для запобігання і подолання суспільних криз.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO