МОТИВАЦІЯ УСПІХУ ЯК ЗАСІБ ПОДОЛАННЯ ТРИВОЖНОСТІ

golovnaПо відношенню до діяльності в людини існує два протилежних мотиви: мотив досягнення успіху та мотив уникнення невдачі.  Мотив  досягнення  успіху – це прагнення людини досягати значних результатів, успіхів і майстерності в діяльності.  Люди, у яких  домінує  мотивація досягнення успіху,  мають низький рівень тривожності, вони шукають власні можливості в подоланні перешкод, упевнені в успішному результаті, готові брати на себе відповідальність, рішучі в ситуаціях невизначеності.

Обговоренню питання впливу мотивів діяльності на тривожність як рису особистості у здобувачів освіти було присвячено методичний порадник, проведений навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 19 квітня 2023 року. Його учасниками стали практичні психологи закладів фахової передвищої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей (усього 45 осіб).

У рамках онлайн-зустрічі методистом центру Анною РАСТРОСТА розглянуто особливості формування мотивації досягнення успіху. Працюючи в групах,  практичні психологи визначили фактори, які впливають на рівень тривожності особистості, ресурси для формування мотивації досягнення успіху у здобувачів освіти.

Практичні психологи отримали досвід роботи з техніками пошуку власних копінг-стратегій, планування досягнень, визначення та усвідомлення власних ресурсів,  опрацьовуючи їх індивідуально та ділячись власними  напрацюваннями, почуттями, думками.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO