ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА УЧАСНИКАМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ

golovnaПід такою назвою 31 березня 2023 року відбувся Міжнародний Круглий стіл, співорганізатором якого виступив комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Круглий стіл проведено в рамках виконання проєкту «Допомога в подоланні: підготовка психологів до надання повномасштабної психосоціальної допомоги дітям, батькам та педагогам, в умовах військових дій в Україні», що реалізується ГО «Всеукраїнська асоціація практикуючих психологів» завдяки локальній субсидії від федеральної компанії GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine за дорученням Федерального уряду Німеччини.

У роботі Круглого столу взяли участь практичні психологи закладів загальної середньої освіти області, спеціалісти навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, які є учасниками проєкту.

Під час Круглого столу обговорено актуальні виклики, з якими стикається психологічна служба та система освіти в умовах війни та шляхи їх долання, інноваційні теорії і моделі організації навчання в кризовий час, практичні поради щодо збереження здоров’я та енергії на робочому місці, інші цікаві теми з підтримки дітей і батьків під час та після війни.

Довідково: проєкт реалізується з листопада  2022 року до квітня 2023 року. Навчання проходить за участю німецьких та українських психологів, травмотерапевтів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO