НМТ-2023: демонстраційний тест із біології

golovna biolУкраїнський центр оцінювання якості освіти пропонує потенційним учасникам НМТ виконати у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти 30 завдань із біології.

За структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту, однак, інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні, учасники зможуть обрати послідовність виконання завдань, за потреби, повернутися до того чи іншого завдання, змінити варіант відповіді, а після завершення роботи, – отримати результат. 

В учасників є можливість завантажити файл із  демонстраційним варіантом тесту з біології на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними. 

На сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розміщено методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ – 2023 з фізики: практичний аспект», із яким можна ознайомитися за посиланням http://www.soippo.edu.ua/index.php/5525-pidgotovka-uchniv-zakladiv-zagalnoji-serednoji-osviti-do-nmt-2023-z-biologiji.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO