Незалежне тестування професійних компетентностей учасників сертифікації у 2023 році: календарний план

Наказом Міністерства освіти і науки Україниgolovna затверджено календарний план організації незалежного тестування професійних компетентностей педагогічних працівників – учасників сертифікації, яким визначено основні дати першого етапу проведення сертифікації.

Цьогоріч уперше зможуть узяти участь у сертифікації вчителі базової середньої освіти – мовно-літературної й математичної освітніх галузей: 500 педагогів з математики та 500 з української мови і літератури. Реєстрація для цих категорій учителів відбудеться протягом 01 – 11 серпня 2023 року.

Українським центром оцінювання якості освіти, спільно із регіональними центрами оцінювання якості освіти та місцевими органами управління освітою, уже проведено незалежне тестування для вчителів початкових класів, а вчителі математики та української мови і літератури складуть тестування 9 вересня.

Правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи для вчителів початкових класів буде розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 13 березня 2023 року. Учителі ж української мови і літератури, як і математики, зможуть звірити свої відповіді з правильними 11 вересня.

Результати незалежного тестування стануть відомими вчителям початкових класів до 28 березня 2023 року, а математики та української мови і літератури – до 25 вересня.

Разом із оголошенням про результати, у кабінеті кожного учасника сертифікації буде розміщено інформацію про його допущення або недопущення до наступних етапів. 

Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено програми тестування, за якими вчителі математики та української мови і літератури вже можуть розпочинати підготовку до тестування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO