Відбулася чергова зустріч учасників проєкту «Завжди поруч»

golovnaЯк змотивувати педагогів до участі в проєкті «Завжди поруч»? Які методи залучення педагогів є найбільш ефективними? Ці та інші питання було розглянуто під час чергової рефлексивної зустрічі спеціалістів психологічної служби системи освіти області, проведеної в рамках реалізації обласного проєкту «Завжди поруч».

Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 15 лютого 2023 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. У зустрічі взяли участь 267 практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти області, психологи центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

На початку зустрічі Ірина МАРУХИНА, завідувач центру, акцентувала увагу присутніх на особливостях навчання дорослих відповідно до «Циклу навчання дорослих» Д.Колбі, проаналізувала методи залучення педагогів до групової роботи, зокрема методи актуалізації, проблематизації, самовизначення.

Лариса КОНДРАТЕНКО, методист центру, ознайомила учасників з методикою проведення групової консультації як формою підтримки педагогічних працівників у рамках реалізації проєкту.

Важливим для учасників виявився практичний етап відпрацювання навичків проведення групового консультування педагогів. Працюючи в групах, спеціалісти визначили структуру консультації, методичні аспекти її запровадження в практику роботи, можливості та недоліки в контексті технології реалізації проєкту.

Як зауважили учасники, подібні зустрічі сприяють удосконаленню навичок роботи з педагогами, мотивують до подальшої роботи за проєктом «Завжди поруч».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO