ІІІ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

nagolovnuУ період із 20 січня до 05 квітня 2023 року Науково-дослідний інститут українознавства Міністерства освіти і науки України проводить ІІІ Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу». Мета конкурсу – вивчення, узагальнення, поширення кращого педагогічного досвіду вчителів закладів загальної середньої освіти щодо українознавчого наповнення системи освіти, особливостей навчання курсу за вибором «Українознавство», а також використання елементів українознавства в різних галузях освіти України та в українських освітніх осередках за кордоном.

Конкурс проводиться на виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», Закону України від 16 січня 2020 року № 463-IX «Про повну загальну середню освіту», Концепції державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року (Розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р), у рамках заходів, спрямованих на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання учнів у системі освіти України та заходів щодо її реалізації до 2025 року (наказ Міністерства освіти і науки України від 06.06.2022 № 527 «Про деякі питання національно-патріотичного виховання в закладах освіти України та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641»).

До участі у конкурсі запрошуються вчителі закладів загальної середньої освіти. Участь у конкурсі безкоштовна та здійснюється з ініціативи педагогічних працівників. Конкурс проводиться у дистанційному форматі. Для участі необхідно до 10 березня 2023 року (включно) заповнити заявку та, додавши до неї розробку уроку з українознавства або розробку виховного українознавчого заходу з додатками (за наявності), надіслати  за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/17N7AmJvWiW02KWASsO6K9gdkpml3nUSXFA74bxSfgRQ/edit

З більш детальною інформацією щодо умов та порядку проведення Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» можна ознайомитися за покликанням:

http://ndiu.org.ua/book/2023/konk-v-inf-l.pdf .

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO