Методична сабза «Фізкультурна освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) НУШ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, 18 січня 2023 року на базі Сумського ОІППО реалізовано захід методична сабза «Фізкультурна освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) НУШ».

У рамках заходу відбулась презентація методичного посібника «Фізкультурна освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Презентацією серії посібників розпочала захід Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, яка виступила редактором презентованого джерела, та у своєму виступі наголосила на важливості й актуальності анонсованих посібників, у т.ч. «Фізкультурна освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Укладач Кісільова М.В., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, під час презентації методичного посібника ознайомила із його структурою, акцентуючи увагу на наведених у посібнику основних розділах, у яких розглянуто теоретичні та методичні аспекти реалізації змісту освітньої галузі «Фізична культура», відповідно до вимог Державного стандарту базової середньої освіти. Окрім того, ознайомила із модельною навчальною програмою, а також інтернет-підтримкою до варіативних модулів, що визначені  модельною навчальною програмою; навела приклади сучасного, модифікованого (нестандартного) інвентаря та обладнання, а також ігор-естафет, які вчитель може використовувати під час організації освітньої діяльності; наголосила на санітарно-гігієнічних нормах облаштування території для занять фізичною культурою, акцентуючи увагу педагогів на інструментах оцінювання, зокрема, формувальному, тощо.

Методичний посібник «Освітня галузь «Фізична культура» : 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи : методичний посібник для вчителів закладів загальної середньої освіти / уклад. М.В. Кісільова; за ред. І.В. Удовиченко. Суми : НВВ КЗ СОІППО, 2022. 58 с.» розміщено в інституційному репозитарії (http://ir.soippo.edu.ua/handle/123456789/386) із метою практичного використання в освітньому процесі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO