Про підсумки проведених моніторингових досліджень якості освіти у 2022 році в Сумській області

01 newВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, для відповідальних осіб за проведення моніторингу якості освіти у територіальних громадах, учителів закладів освіти, 17 січня 2023 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2022 рік. Завдання на 2023 рік», під час якого було підбито підсумки організації та проведення моніторингових досліджень 2021-2022 років у Сумській області.

Модератор заходу Остапенко О.І. – завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, розповіла про особливості проведення моніторингових досліджень якості освіти міжнародного, всеукраїнського та регіонального рівнів. У рамках виступу доповідачем було виокреслено перспективні завдання на 2023 рік.

Про проведені моніторингові дослідження регіонального рівня (стан організації національно-патріотичного виховання в закладах освіти, стан створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти в умовах воєнного стану, організація підготовки випускників до вступних випробувань під час воєнного стану) доповіли Браткова Г.М., Жила О.М., Борисенко О.Ф., методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

За підсумками наради було надано методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO