Програма GoCamp

golovnaОпанування навиками іншомовної комунікації в умовах воєнного стану – нові виклики щодо вільного володіння іноземними мовами.

Перші кроки опанування іноземними мовами, як правило, починаються під час навчання у закладах освіти. Головною метою вивчення іноземних мов у закладах освіти є вільне спілкування з носієм мови, отже важливе значення має залучення здобувачів освіти до міжнародних програм, проєктів та організацій, де є можливість удосконалити навики володіння іноземною мовою.

Програма GoCamp – найбільша освітня мовна програма у Східній Європі, у якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ, зокрема, для дітей України. Долучившись до програми, здобувачі освіти, співпрацюючи з носіями мови, матимуть можливість розвивати творчість, критичне мислення, комунікативність та співробітництво, а також презентувати своє місто світові та поділитися своєю культурою, традиціями та звичаями.

З більш детальною інформацією щодо реалізації мовної програми GoCamp у закладах загальної середньої освіти можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO