СІЧНЕВА ПЕДАГОГІЧНА ЗУСТРІЧ

golovnaЗа ініціативи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, 12.01.2023, у рамках змішаного формату проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»,  відбулася перша січнева педагогічна зустріч у двох локаціях: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за номінаціями: «Захист України», «Фізична культура», «Основи здоров’я», «Початкова освіта».

Захід об’єднав 138 учителів, зареєстрованих на участь у першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», та поєднав пасивну, активну, інтерактивну моделі педагогічної взаємодії.

Активна модель (презентація педагогічних команд за номінаціями) відбулася за спікерства Гробової В.П., директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, доктора юридичних наук, професора, яка привітала учасників заходу, розставила педагогічні акценти на перспективу, наголосивши на значимості командної роботи.

Пасивну модель реалізувала з учасниками заходу модератор Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, доктор педагогічних наук, професор, ознайомивши учасників з правилами, умовами, порядком проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», акцентувала увагу на важливості конкурсу в професійній діяльності педагога.

Інтерактивну модель навчання учасники конкурсу відпрацьовували в командах, працюючи за номінаціями під керівництвом секретарів журі – методистів комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (Легкодух В.А., Кісільова М.В., Третьякова О.В., Курган О.В.).

Учасники протягом заходу дотримувалися дрес-коду: у номінації «Захист України» – військова форма (камуфляж), у номінаціях: «Фізична культура», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» – вишиванка, презентуючи свої напрацювання, за підтримки Комунального закладу Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

 

Основними меседжами учасників конкурсу у номінаціях були:

«Захист України» – необхідність навчити випускників захищати рідну Україну, поважати державні символи та володіти необхідними навиками поводження зі зброєю, надавати першу медичну допомогу.

«Основи здоров’я» – краще запобігти захворюванню, аніж лікуватися. Особиста охайність (гігієна), прагнення до привітного спілкування з іншими людьми, доброта, придатні умови праці, корисне здорове харчування і здоровий спосіб життя – усе це важливо та всьому цьому можна навчити!

«Фізична культура» – здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Фізична культура – це сила, енергія, краса, дисципліна, здоров'я, підтягнутість.

«Початкова освіта» – найчисельніша номінація, яка охоплює найбільшу кількість учнів, які навчаються у початкових класах Нової української школи.

 

Анонс: відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 24.11.2022 № 420-ОД «Про умови та порядок проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», у період із 30 січня до 24 лютого 2023 року буде реалізовано перший тур конкурсу згідно з календарем подій.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO