Методична сабза «Інформатична освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) НУШ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, 12 січня 2023 року на базі Сумського ОІППО реалізовано захід методична сабза «Інформатична освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) Нової української школи».

У рамках заходу відбулась презентація методичного посібника «Інформатична освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Презентацією серії посібників розпочала захід Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, яка виступила редактором презентованого джерела, та у своєму виступі наголосила на важливості й актуальності анонсованих посібників, у т.ч. «Інформатична освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Укладач Свєтлова Т.В., методист інформатичної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, під час презентації методичного посібника ознайомила із  його структурою, акцентуючи увагу на наведених у посібнику: особливостях організації освітнього процесу та оцінювання навчальних досягнень учнів з інформатики (адаптаційний цикл) за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа»; організації самоосвітньої діяльності вчителя інформатики; облаштуванні навчального кабінету інформатики; запропонувала сучасні онлайн ресурси для професійного зростання педагога.

Методичний посібник «Інформатична освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи: методичний посібник для вчителів закладів загальної середньої освіти / укл. Т.В. Свєтлова, за ред. І.В. Удовиченко. Суми: НВВ КЗСОІППО, 2022. 50 с.» розміщено в інституційному репозитарії (http://surl.li/eepes) із метою практичного використання в освітньому процесі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO