ОБЛАСНА ШКОЛА МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЇ (ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ)

golovnaВідповідно до плану Сумського ОІППО на 2023 рік, 11 січня 2023 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено засідання обласної школи молодого вчителя, – «Професійне зростання молодого спеціаліста».

Мета заходу – підвищення методичного, практичного та психологічного рівня професійної діяльності  молодих педагогів (стаж роботи до 3-х років) у закладах загальної середньої освіти.

Коренева І.В., методист технологічної освітньої галузі  навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, у рамках заходу виступила з темами: «Професійне зростання молодого спеціаліста як необхідна умова професійної діяльності» та «Методичні аспекти професійного зростання молодого спеціаліста».

Під час роботи обласної школи молодого вчителя учасниками засідання висвітлено питання:

  • «Педагогічна інтернатура як один із аспектів професійного зростання молодого спеціаліста» (Перлик В.В., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО);
  •  «Процес адаптації молодого вчителя до професійної діяльності» (Марухина І.В., завідувач навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО).

За підсумками засідання обласної школи молодим педагогам надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO