Про підсумки проведених вступних випробувань до магістратури

golovnaЦьогоріч у доволі стислі терміни було запроваджено й розроблено нові моделі вступних випробувань до магістратури – магістерський комплексний тест (далі – МКТ) та магістерський тест навчальної компетентності (далі – МТНК).

Тестування для вступу на магістерські програми у 2022 році, поряд із тестуванням для вступу на бакалаврські програми, шляхом проходження національного мультипредметного тесту, стало першим масштабним (загальнодержавним) оцінюванням, проведеним в Україні на комп’ютерній основі.

Український центр оцінювання якості освіти підготував офіційний звіт про проведення МКТ/МТНК у 2022 році, з яким можна ознайомитися в підрозділі «Звіти / дані» розділу «Вступні випробування 2022».

У звіті подано матеріали, що стосуються підготовки до проведення МКТ і МТНК (нормативно-правове забезпечення, формування реєстраційної бази учасників), представлено статистичні характеристики спільноти учасників МКТ і МТНК, надано інформацію про систему тимчасових екзаменаційних центрів, у яких було проведено тестування, подано статистичні матеріали щодо МКТ та МТНК у розрізі різних параметрів (стать, вік учасників, регіон проходження тестування). У висновках узагальнено інформацію про найважливіші характеристики тестів.

Окрім офіційного звіту, у рубриці «Вступні до магістратури. Звіти/Дані» розміщено деперсоніфіковані дані за результатами МКТ і МТНК 2022 року, де подано знеособлені результати вступного випробування.

Ця інформація дасть змогу експертам та аналітикам у дослідженнях якості середньої освіти спиратися на масові, цілісні й достовірні дані, отримані під час проведення МКТ і МТНК.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO