ДИТЯЧА ТВОРЧІСТЬ У ВИРОБАХ СВОЇМИ РУКАМИ

golovnaДитяча творчість своїми руками – процес цікавий і захоплюючий. Завдяки доступності витратних матеріалів для рукоділля, посібників і онлайн інструкцій, дитина може вибрати і освоїти, за бажанням, практично будь-який його вид.

Коли дитина займається улюбленою справою на дозвіллі, вона, без сумніву, отримує задоволення від процесу, адже будь-яке творче заняття допомагає розвивати такі потрібні якості і навики, як акуратність, уважність, посидючість, уміння концентруватися і доводити почату справу до кінця.

Заняття рукоділлям виховує у дитини хороший смак, дає їй можливість розвиватися гармонійно й різнобічно. Творче хобі допомагає відволіктися від турбот і відпочити продуктивно. Освоївши будь-який вид рукоділля, дитина буде з гордістю демонструвати вдалі результати своєї роботи та усвідомлювати скільки сил і часу потрібно витратити, щоби створити виріб власноруч. А ще юний майстер зможе готувати сюрпризи і подарунки своїми руками до чергового свята. Так склалося, що термін «рукоділля» більше асоціюється у нас із жіночими хобі. 

З голкою для шиття або гачком для в'язання ми традиційно «бачимо» дівчинку. Однак, хлопці із задоволенням беруть участь у майстер-класах по квілінгу, створюють вироби з бісеру на уроках трудового навчання, плетуть прикраси з гумок. Не варто обмежувати дитину у виборі улюбленого заняття, роблячи акцент на її статевій приналежності. Потрібно заохочувати інтерес до різних видів творчості, допомагати з організацією занять, купивши посібник із рукоділля, дібравши уроки в інтернеті, записавши дитину до тематичного гуртку чи майстер-класу, підтримуючи стійку мотивацію.

Про користь занять творчістю для дітей й  найцікавіші різновиди дитячого рукоділля можна ознайомитися за посиланням: https://tvoemisto.tv/news/10_materialiv_dlya_stvorennya_nezvychnyh_novorichnyh_prykras_svoimy_rukamy_67684.html; https://joy-pup.com/ua/family-ua/jalinkovi-igrashki-svojimi-rukami-10-prost/

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO