ДО ПИТАННЯ РЕЗИЛІЄНС ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

golovnaОсобливості організації роботи щодо підвищення дитячої стресостійкості в сучасних умовах обговорювали під час онлайн-порадника практичні психологи закладів позашкільної освіти області.

Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 14 грудня 2022 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. У пораднику взяли участь 12 спеціалістів.

За модераторства Лариси КОНДРАТЕНКО, методиста центру, практичні психологи ознайомилися із поняттям «резилієнтність», його складовими, опрацювали 3-рівневу модель надання психосоціальної підтримки в закладі освіти. Спеціалістам було представлено сучасну технологію формування стресостійкості особистості –  корекційно-розвиткову програму «Безпечний простір» та обговорено особливості її застосування в очному та дистанційному форматах у роботі з дітьми та молоддю.

Учасники онлайн-парадника отримали практичний досвід щодо відновлення порушених через війну базових потреб особистості дитини як механізму підвищення її стресостійкості, сприяння емоційній стабільності та формування здатності протистояти стресам.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO