ПРОФІЛАКТИКА СУЇЦИДАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС ВІЙНИ

golovnaОднією з нагальних проблем нашого суспільства є проблема суїциду серед дітей та  підлітків, яка ще більш загострюється внаслідок травмуючих подій, обумовлених збройною агресією російської федерації.

Питанню профілактики суїцидальної активності серед дітей та підлітків було присвячено онлайн-порадник, проведений навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 13 грудня 2022 року. Його учасниками стали практичні психологи закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти та закладів інституційного догляду та виховання дітей (усього 45 осіб).

У рамках онлайн-зустрічі методистом центру Анною РАСТРОСТА розглянуто особливості здійснення превенції серед здобувачів освіти, яка  обов’язково має охоплювати усі види діяльності практичного психолога: просвіту, діагностику, консультацію, корекцію, за можливості, навчальну діяльність. Учасники обговорили типові помилки та міфи про дитячий та підлітковий суїцид,   структурували  інформацію щодо індикаторів та факторів ризику суїцидальної поведінки, наголосили на важливості врахування в профілактичній роботі внутрішніх та зовнішніх захисних факторів, що підвищують стійкість до розвитку суїцидальної поведінки.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO