Підсумки проведення НМТ-2022 та перспективи 2023 року

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, для відповідальних осіб за проведення зовнішнього незалежного оцінювання у територіальних громадах, учителів закладів освіти, 12 грудня 2022 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар на тему: «Результати НМТ-2022 учасників Сумської області. Перспективи 2023 року», на якому було підбито підсумки організації та проведення національного мультипредметного тесту 2022 року в Сумській області.

Модератор заходу Остапенко О.І. – завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, розповіла про те, як працювати із аналітичною інформацією щодо результатів, що розміщена на серверах Українського центру оцінювання якості освіти, та продемонструвала загальні показники участі випускників закладів освіти у НМТ, місце Сумської області у всеукраїнському рейтингу з української мови, математики, історії України закцентувавши увагу на кількості 200-бальних результатів учасників НМТ.

Із регіональними результатами НМТ-2022 випускників закладів освіти  міських, селищних, сільських територіальних громад за предметами українська мова, математика та історія України ознайомили учасників заходу методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО - Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М.

До заходу долучилася Русанова Н.О., заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, яка розкрила питання перспективи 2023 року.

За підсумками наради було надано методичні рекомендації.

           

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO