Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» як засіб формування та розвитку творчих здібностей у процесі навчання математики

nagolovnuВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 25 листопада 2022 року відбувся обласний семінар «Завдання Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» як засіб формування та розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики», у якому взяли участь учителі математики – координатори Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» з усіх районів, міст, територіальних громад Сумської області.

Методист математичної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Свєтлова Т.В. наголосила на теоретичних основах формування та розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики; акцентувала увагу на завданнях Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» як засобу формування та розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики та підготовки до міжнародного дослідження якості освіти PISA.

Бардакова О.Г., регіональний координатор Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у Сумській області, підбила підсумки проведення Всеукраїнського етапу Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2021-2022 н.р., розповіла про особливості проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2022-2023 н.р.

Кудлай А.Б., учитель математики закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №6 Лебединської міської ради Сумської області, поділилася досвідом роботи щодо використання завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у процесі підготовки до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

Учителям математики, координаторам Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» надано методичні рекомендації щодо формування та розвитку творчих здібностей у процесі розв’язування завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO