АРТ-ТЕХНІКИ ЕМОЦІЙНОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ

golovnaОдним із ефективних інструментів у роботі з дітьми, що зазнали травмівного впливу війни, є арт-техніки. Саме вони допомагають не тільки стабілізувати психоемоційний стан, але й є способом саморозкриття, самовираження та розвитку особистості.

Обговоренню особливостей використання арт-технік у роботі практичного психолога було присвячено онлайн-семінар, проведений навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 18 листопада 2022 року. Його учасниками стали практичні психологи закладів інституційного догляду та виховання дітей.

У рамках онлайн-зустрічі методистом центру Анною РАСТРОСТА актуалізовано важливість здатності керувати емоціями для збереження психосоматичного здоров’я особистості.

Практичні психологи познайомилися з досвідом Марії СИНИЦІ, практичного психолога Сумського дитячого будинку, щодо використання серійного малювання, пісочниці, ігор з піском та казки у роботі з тривожністю, дитячими страхами, емоційною нестабільністю вихованців закладу.

Досвід роботи з надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу через електронний кабінет представила Людмила КОВАЛЬОВА, практичний психолог обласного ліцею – інтернату спортивного профілю «Барса». Використання можливостей кабінету дозволили  провести для учасників освітнього процесу хоум-арт розвантаження «Позитивчик» та арт-челенж «Дерево бажань», що сприяло пошуку внутрішніх і зовнішніх ресурсів, аналізу і систематизації власних можливостей для дій.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO