ХХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

nagolovnuТрадиційно Всеукраїнський радіодиктант національної єдності відбувається у День української писемності та мови – 9 листопада. Цьогоріч до флешмоб-акції єднання навколо рідної мови та марафону з написання ХХІІ Всеукраїнського радіодиктанту, як завжди, долучилися працівники інституту.

Незмінними є умови мовного флешмобу: диктант необхідно писати лише від руки, надруковані в будь-якому текстовому редакторі файли не перевірятимуть. Водночас, надіслати роботу на перевірку можна і електронною поштою, для цього написаний від руки диктант потрібно відсканувати чи сфотографувати. Радіодиктант можна писати і надсилати шрифтом Брайля.

У цьому році текст радіодиктанту було написано українською письменницєю та режисеркою Іриною Цілик, а читала в ефірі його народна артистка, Герой України – Ада Роговцева.

Тема тексту «Розкажи про свій дім», особливо у сьогоденний час, дуже актуальна та цікава, а його зміст – наповнений теплом, вірою і силою. Головна ідея –  «… Дім, – це місце сили і пам’яті роду…», «Я, вдома!».

Радіодиктант – не просто засіб перевірити власну грамотність, а, насамперед, масштабний національний флешмоб.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO