ОБЛАСНИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 8 листопада відбулись урочисті заходи з нагоди обласного Дня дошкілля, що зібрали представників дошкільної освіти Сумської області у кількості 132 осіб.

В урочистостях узяли участь: заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації Олена Бойко, голова Сумської обласної ради  Віктор Федорченко, народний депутат України Тетяна Скрипка, голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Осадчий. Поважні гості привітали представників дошкільної освіти з Днем дошкілля, побажали успіхів у нелегкій, але надзвичайно почесній професійній діяльності.

Світлана Нерянова, начальник відділу дошкільної освіти головного управління загальної середньої та дошкільної освіти  директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України у відеовітанні підкреслила, що  цього року професійне свято усіх працівників освітньої галузі особливе, обпалене війною та подякувала дошкільникам Сумщини за відданість справі. Зазначила, що попри все на світі, педагоги тримають свій освітянський фронт, адже педагоги дошкілля – це тил нашої країни та її майбутнього. Саме сьогодні освітяни дошкільної галузі формують життєствердний світогляд та духовність майбутнього покоління патріотів нашої держави.

Вікторія Гробова, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, привітала працівників закладів дошкільної освіти з обласним Днем дошкілля та відзначила  їхню невтомну працю, любов до вихованців.

У ході проведення урочистої частини, кращих представників освітньої галузі області нагороджено почесними грамотами, подяками Сумської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації, Сумської обласної ради, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Юрій Нікітін, в.о. ректора; Лариса Міщенко, методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та  професійного розвитку; Вікторія Лобода, викладач кафедри теорії і методики змісту освіти.

Для учасників заходу працювали виставкові експозиції: «Безпечне та здорове освітнє середовище ЗДО»  – педагогічні надбання педагогів закладів дошкільної освіти Сумщини; «Інноваційний поступ дошкільної освіти» – перегляд відеороликів кращих освітніх практик.

Під час марафону ідей  «Дошкілля Сумщини під крилами захисту» (освітній процес в умовах воєнного стану) учасники ознайомилися з  досвідом  педагогів дошкільної освіти області.

Професія вихователя особлива, дивовижна та захоплююча. Від його мудрості,  терпіння, уваги, ніжності та турботи залежить доля кожної дитини. Вихователь – помічник, наставник, партнер вихованця у пізнавальній подорожі просторами дитинства.

Приєднуємось до привітань: зичимо миру, міцного здоров’я, радості від професії. І щоб дитинство наших дітей справді було щасливим та безхмарним, адже дитинство – це щирість і чистота душі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO