ПІДВИЩУЮЧИ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ, НАДАЄМО ПСИХОЛОГІЧНУ ПІДТРИМКУ

golovnaСьогодні, коли ніким не очікувана війна із сусідньою державою призвела до численних болісних втрат, усі ми опинилися в суб’єктивно складному стані хронічної невизначеності. Велика частка населення країни вже потребує і потребуватиме в майбутньому психологічної підтримки і допомоги, оскільки внаслідок тривалої травматизації суттєво знизилося психологічне благополуччя дітей та дорослих. Тому важливо застосувати такі методи психологічної підтримки, які можна використати у груповому форматі і які зможуть охопити велику кількість молоді. Таким вимогам на сьогодні відповідає методика «Діти та війна: навчання технік зцілення».

З метою оволодіння технологією роботи та впровадження її у практику діяльності при наданні психологічної підтримки та допомоги дітям і підліткам навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з 28.09 до 04.10.2022 проведено онлайн-тренінг для практичних психологів закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти,  інституційного догляду та виховання дітей. У заході взяли участь 24 спеціалісти.

Спеціалісти психологічної служби  під керівництвом Лариси КОНДРАТЕНКО, методиста центру, ознайомилися з особливостями реагування дітей та підлітків на психологічну травму, пов’язану з війною, механізмом виникнення посттравматичних стресових розладів, техніками для навчання дітей релаксаційним навичкам.

Важливим елементом тренінгу стало опрацювання питань, пов’язаних з роботою за означеною технологією з батьками, можливість залучення останніх до процесу надання підтримки власним дітям у кризових ситуаціях.

Учасники тренінгу «Діти та війна: навчання технік зцілення» відзначили значні просвітницькі та профілактичні можливості програми при роботі з дітьми, наданні їм короткотривалої психологічної допомоги та сприянні здатності будувати власне майбутнє, інтегруючи в нього набутий досвід.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO