УЧАСТЬ У РОБОТІ УСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ПОСЛУГ ТА НАРОДНИХ РЕМЕСЕЛ В УМОВАХ ВОЄННОГО ТА ПОВОЄННОГО ЧАСУ»

golovna22 вересня 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція: «Інноваційні технології при підготовці фахівців сфери послуг та народних ремесел в умовах воєнного та повоєнного часу». https://www.facebook.com/groups/738691996506908/?multi_permalinks=1759179694458128&notif_id=1664132617228838&notif_t=group_activity&ref=notif

Організатором заходу виступила кафедра методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України.

Для участі у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції зареєстровано понад 260 учасників із 14 областей України. Було зафіксовано 163 точки підключення, подано понад 100 тез доповідей за основними напрямами конференції.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулася Вікторія Сидоренко, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка. У науковій доповіді «Підготовка фахівців сфери послуг та народних ремесел в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення країни» Вікторія Вікторівна окреслила сучасні галузі сфери послуг, що являють собою соціальну інфраструктуру суспільства, охарактеризувала ринок праці щодо затребуваності фахівців сфери послуг і туризму в період воєнного стану.

Михайла Жука, доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ СОІППО, було запрошено виступити з аналізом проблеми «Українські народні ремесла – тренд відродження національної культури (діапазон можливих інтернет-проєктів)», в рамках якого розглянуто декілька напрямів із залученням англомовних та україномовних ресурсів:

  • світовий та європейський досвід відродження ремесел на базі закладів типу ПТО;
  • потенціал відродження народних ремесел в ЗПТО для реалізації проєктів культурної дипломатії;
  • грантові можливості реалізації проєктів.

Андрій Єрмоленко, завідувач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України, кандидат політичних наук, доцент, у вітальному слові ознайомив із кластером кафедри-організатора конференції, визначив інноваційні напрями професійної діяльності та співпраці з роботодавцями та ключовими стейкголдерами.

Під час заходу було презентовано досвід закладів професійної освіти різних регіонів України.

Науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України висловлюють вдячність за небайдужість педагогів до заявленої теми, науковий дискурс, обмін професійними ідеями та перспективним педагогічним досвідом.

Повний запис заходу доступний на ютуб-каналі БІНПО за посиланням: https://youtu.be/pihCX9E6Pko

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO