Плануємо і надаємо підтримку

golovnaВійна виснажує фізично та психологічно, а тому спеціалісти психологічної служби, разом з виконанням своїх безпосередніх функцій – психологічного забезпечення освітнього процесу, змушені наразі взяти на себе ще й специфічні, що пов’язані з наданням психологічної підтримки та допомоги після травматичних подій  дітям, їх батькам, педагогам.

У ситуаціях небезпеки та стресу дорослі є для дітей опорою, їх емоційний стан – орієнтиром, індикатором безпеки. Педагог, який є в ресурсному стані, може бути не лише передавачем інформації, а й джерелом психологічної підтримки і зцілення для дітей. 

Обговоренню питань психологічної підтримки педагогів, особливостей планування діяльності практичного психолога та соціального педагога було присвячено онлайн-нараду, проведену 9 вересня 2022 року навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти для спеціалістів   закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей. У нараді взяли участь 77 осіб.

Учасники наради окреслили завдання, які постають перед ними на сьогодні  відповідно викликів сучасності.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO