ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДОЛУЧАТИСЯ ДО ПЛАТФОРМИ «СВІДОК»

svidokСвідок − це ваш особистий щоденник війни. Свідок − це платформа, на якій українці можуть безпечно зберігати свої переживання, роздуми, спогади, спостереження та увесь досвід щодо життя протягом агресивного російського воєнного вторгнення в Україну. Цей ресурс покликаний документувати докази свавілля та злочинів, вчинених російською владою та військовими, у текстовому вигляді, ілюструючи, за можливістю, фото та відео.

Головна мета платформи «Свідок» − правдива фіксація різноманітних подій війни Росії проти України.

Чому це важливо? Боротися словом та тримати фокус уваги всього світу саме на війні Росії проти України.

Історії українців − справжня зброя проти російської агресії. Розкажіть світові, що відбувається в Україні з перших уст. Розповідаючи міжнародній спільноті про свавілля росіян у цій війні, ми спонукаємо світ допомагати нам якнайшвидше закінчити її. Кожна історія − це Ваш персональний унікальний внесок у справу Перемоги України!

Притягнути Росію до відповідальності

«Свідок» − це надбезпечна платформа, де всі дані та історії зберігаються, шифруються та залишаються анонімними для інших користувачів завдяки ретельно протестованій багатовимірній екосистемі безпеки даних.

Якщо Ви стали жертвою воєнного злочину, задокументуйте те, що сталося, на «Свідку». Якщо представники Світової системи правосуддя забажають зв’язатися з Вами, це буде можливим лише після Вашого підтвердження відповідного запиту і згоди.

Зберегти свою Історію «Свідок» − це і Ваш персональний щоденник про моторошний момент в історії людства. Поряд з документуванням воєнних злочинів росіян, «Свідок» має на меті також зберегти історію. Ми маємо зафіксувати все, що відбувається, для себе та нащадків, аби ці жахливі події назавжди закарбувалися в пам’яті людства і ніколи більше не повторились знову.

Підтримати одне одного

Війна розділила сім'ї, друзів, наповнила страхом, відчаєм та самотністю. «Свідок» допоможе кожному з нас відчути, що ми не самі. Платформа дозволить Вам та Вашим близьким поділитися один з одним своїми найглибшими відчуттями, ідеями, роздумами. Ви самі вирішуєте, чи ваші дописи можуть бачити усі користувачі, чи лише Ви.

Свідок створили українці за підтримки міжнародної спільноти волонтерів, у партнерстві з американською благодійною фундацією «AI for Good» («Штучний інтелект на варті Добра»). Також платформа «Свідок» є партнером всеукраїнського цифрового батальйону DATTALION.

Долучитися до платформи «Свідок» можна за посиланням: https://svidok.org 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO