ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДО ДНЯ МЕТОДИСТА

golovnaУ переддень свята – Дня методиста та з нагоди початку нового 2022-2023 навчального року, 01.09.2022 у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проведено відкриту лекцію «Науково-педагогічні акценти: методологія, методика» (лектор – Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, д.пед.н., проф.) для методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО.

Окрім відкритої лекції, педагогічним працівникам до перегляду надано тематичну презентацію Удовиченко І.В. – «Компетентність. Компетенції».

Інформування методистів відділу було доповнено святковими привітаннями та нагородженнями, за результатами роботи й з нагоди свята. Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації нагороджено Третьякову О.В., методиста з історії, основ правознавства та курсів духовно-морального спрямування; Подяками Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  відзначено: колектив навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку (завідувач – Сердюк О.П.) та  Сукачову Н.М., методиста з національно-патріотичної роботи та «Захисту України».

Інформаційне збагачення – інвестиції у майбутнє!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO